Referenties

Johan de Haas Trainen & Coachen

Hierbij een aantal afzonderlijke referenties.
Time Management

"Time management is een must-do voor iedereen die meer uit zichzelf wil halen. Johan de Haas brengt de stof met een gode diepgang over en wisselt dit af met leuke didactische werkvormen. Time management in de praktijk toepassen creëert rust en leidt tot zelfsturing!"
Chris Dekker
PON's Automobiel Handel
Een interactief programma en een goede sfeer

"Tijdens onze gastendag van vrijdag 12 april heeft Johan de Haas een zeer interactief programma verzorgd met als doel elkaar op een luchtige manier beter te leren kenne. dat is goed gelukt. Al snel werden contacten gelegd, die tijdens de rondleiding en de bierproeverij nog eens extra werden versterkt. Iedereen was enthousiast en er werd veel gelachen. De gastendag bood voor menigeen ook zakelijke voordelen."
Johan de Kort
De Kort HR Services, voorzitter BNI Kroon
Project Management

"Wat zie je voor merkbare resultaten na de training? Meer discussie aan de voorkant, dus een duidelijker project start-up. Beter stellen van prioriteiten en een aantal zaken niet doen. Professionalisering van de tools. En medewerkers die professioneler bezig zijn met projectmanagement en proberen dit binnen FEI op een nog hoger niveau te krijgen.”
Cindy Carprieaux
HR Manager, FEI
"E-learning was een prettige manier om van te voren met de stof bekend te raken, zodat je niet helemaal ´koud´ aan de cursus begon. Leuke training, die ik meteen kan toepassen in mijn werkpraktijk.”
Femke Arts
Kamer van Koophandel
"Goede Training, op veel gebieden toepasbaar. Geeft inzicht, structuur en houvast om het werk beter aan te pakken en het juiste af te leveren."
Roger Verscheijden
Assembleon
Voorafgaand aan deze training had ik een project nog nooit op dergelijke wijze gestructureerd. Ik begon altijd maar ergens, maakte wel een globale planning, maar zag vervolgens wel waar het schip zou stranden. Door de training realiseer ik me nu wat de voordelen zijn van het maken van een projectplan, en dat het geen verspilde tijd is.
Mariken Zijlmans
Klinisch Fysicus in Opleiding, St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein.
We hebben de pijlers gebouwd voor het professionaliseren van de afdeling. Waardoor we efficiënter een goed resultaat op kunnen leveren. We vliegen projecten nu integraal aan: we plannen activiteiten beter, we stemmen goed af met de opdrachtgever en hebben actievere projectleden. Ik beveel de training van harte aan! De training droeg bij aan de bewustwording van het feit dat we veel projecten doen en dat we met de huidige manier van werken risico’s lopen voor inefficiënties. Bijvoorbeeld door het niet accepteren van resultaten en waardoor werk opnieuw gedaan moet worden. De voorraadmanagers hebben van de training geleerd wat projectmatig werken inhoudelijk betekent en welke gedragskenmerken (bijvoorbeeld verhogen van acceptatie) ze in moeten zetten.
Pierre van Dijk
Hoofd voorraadmanagement, MCB Nederland B.V.