coachen
Individuele coaching

Johan de Haas Trainen & Coachen

Business life coaching concept, web banner idea
Two coaches
Businesswoman leader looking at camera in working environment.

“Coachen opent de deur, je kunt zelf binnengaan”

Je wilt je persoonlijke effectiviteit vergroten en weet niet hoe. Je wilt steviger staan in gesprekken. Je wilt je boodschap goed overbrengen. Je wilt minder gestrest zijn op je werk. Je wilt beter met je tijd omgaan.

Je bent leidinggevende en loopt tegen vraagstukken op. Doe ik wel de juiste dingen? Allemaal vragen waar je met coaching een antwoord op kunt krijgen.

Doelgroep: medewerkers en managers in organisaties. Minimaal MBO niveau.

Bij al onze coaching gaat het om het vrijmaken van je potentiële kwaliteiten en talenten en het stimuleren van jouw zelflerend vermogen. Daarbij spelen thema’s als zingeving, mentale kracht, bewustzijn en motivatie een belangrijke rol.

Werkwijze individuele coaching:
Een individueel coaching traject varieert van vier tot zes gesprekken van ongeveer anderhalf uur. In het eerste gesprek stellen we de doelen en voorlopige aanpak vast. Deze aanpak leggen we vast in een coachcontract. Na ieder gesprek evalueren we het verloop en passen we zo nodig de werkwijze bij. Alles wat besproken wordt blijft vertrouwelijk. We werken actiegericht met adviezen en tussentijdse opdrachten die je in je werkomgeving uitvoert. De resultaten bespreken we telkens in het volgende gesprek.