Partners

Johan de Haas Trainen & Coachen

Johan (1960) is pedagoog en bedrijfskundige en sinds 2001 werkzaam als trainer en coach. Daarvoor werkte hij als manager bij Atos Origin, als consultant bij Philips en als docent bij de Universiteit Twente, steeds op het raakvlak van training en management. Hij heeft zich verdiept in NLP, Systemisch Werken en Motiverende Gespreksvoering en daar zeer krachtige tools gekregen voor zijn werk als trainer en coach. Hij is goed in het leggen van contact met uiteenlopende doelgroepen. Op die manier creëert hij voor iedereen een veilige omgeving waarin mensen bereid zijn te leren en te veranderen.

Johan de haas
Trainer en coach

Johàn (1955) heeft sinds 2002 zijn eigen bedrijf 'Sic Transit'. Hij combineert het werk als dagvoorzitter en debatleider met dat van trainings- en assessmentacteur. Johàn heeft voorheen gewerkt als docent/decaan in het voortgezet onderwijs en was teamleider en contractmanager bij Arbeidsvoorziening/Kliq. Als trainingsacteur valt hij op door zijn realistische spel, respectvolle benadering van cursisten en zorgvuldige feedback. In de simulaties is hij in staat zijn tegenspeler uit te dagen om te experimenteren met nieuw gedrag. Daardoor zet hij bij cursisten een ontwikkeling in gang.

Johàn Blaazer

Trainings- en assessmentacteur

Als externe adviseur, trainer, coach en leidinggevende heeft Willem (1960) inmiddels 30 jaar werkervaring. In zowel het bedrijfsleven als de publieke sector. Daardoor is hij in staat actuele dilemma's van leidinggevenden en professionals in de huidige tijd te herkennen en te doorgronden. Succesvolle veranderingen doorvoeren vraagt om koersvaste mensen. Willem helpt als sparringpartner sleutelfiguren met coaching, training en praktische adviezen. Zo groeien zij in hun veranderende rol waardoor zij beter in staat zijn op koers te blijven en om bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Willem Kalmijn
Trainer en coach bij veranderingsprocessen

Marco’s (1965) focus ligt op het verhogen van het volwassenheidsniveau van project-, programma- en portfoliomanagement bij organisaties in de publieke en private sector. De optimale mix van praktijkervaring als project-, programma-en portfoliomanager, trainer en coach zorgt ervoor dat hij in staat is organisaties en hun belanghebbenden binnen deze vakgebieden een niveau hoger te brengen. Zijn lijnmanagementervaring helpt hem om de doelen van de belanghebbenden in en rond organisaties te begrijpen. In zijn werk maakt hij gebruik van de IPMA® competenties en de best practices van AXELOS, zoals PRINCE2®, MSP®, MoP® en P3O®.

Marco van Maurik
(Agile) project, programme, portfolio, change management consultant & trainer

Susanne (1967) is coach, trainer en therapeut. Ze is in haar werk zacht én doortastend: met veel begrip en aandacht graaft ze door tot de kern. Ze is geduldig en resultaatgericht: het hoeft niet snel te gaan (soms is langzaam zelfs beter), maar er moet wel resultaat geboekt worden. Soms door te analyseren, soms door ‘met de voeten op tafel’ te brainstormen, soms door stappen te zetten, soms door stil te staan. “If it works, it works” is haar motto. Susanne is haar trainingscarrière begonnen aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heeft ze als consultant, trainer en coach gewerkt voor de Luchtmacht, Schouten en Nelissen (een trainingsbureau), Sagenn (een reïntegratiebureau), en in Malawi en Zambia (Afrika) voor African Parcs. Sinds 2005 heeft ze haar eigen bureau Congruens.

Susanne Biemans

Trainer, coach en therapeut voor bedrijven en particulieren

Adri (1946) is specialist op het gebied van (multi)projectmanagement. Adri heeft zijn Project Management vaardigheden ontwikkeld in industriële R&D omgevingen. Hij beschikt over 40 jaar praktijkervaring als ontwikkelaar, lijn-manager, projectleider, project manager en tenslotte als senior consultant in Project Management. Adri ondersteunt en traint organisaties die met veel projecten te maken hebben en dat op een goede manier willen managen. Adri helpt vooral als het om complexe vraagstukken op dit gebied gaat. Om op de hoogte te blijven van de state-of-the-art in het vakgebied Project Management is Adri lid van het referee team van de International Journal of Project Management.

Adri Platje

(Multi-) Projectmanagement trainer en consultant